Heren overhemd korte mouw met magneten, ideaal voor parkinson, reuma
  • Heren overhemd korte mouw met magneten, ideaal voor parkinson, reuma
  • Overhemd MYLE met magneten
  • Magnatic Overhemd heren korte mouw, loose fit model
  • MYLE overhemd korte mouw met magneten, met borstzakje
  • MYLE, Make your live easy logo op de overhemd lus
  • Magnetisch overhemd met magneten in de stof verwerkt

Overhemd korte mouw heren bruin geruit met magneet sluiting

€ 49,95
Inclusief belasting

Overhemd heren met korte mouwen en borstzak, het overhemd is bruin, blauwe geruit. De knopen zijn puur voor de natuurlijke uitstraling, de sluiting werkt magnetisch. Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking. Pacemaker waarschuwing

Kleur
Maat
Aantal
Op voorraad

Overhemd heren met korte mouwen en borstzak, het overhemd is blauw met bruin en wit geruit.

Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

MYLE magnetic heren overhemden met lange mouwen en aan de linker voorzijde van het overhemd een borstzak, het overhemd is overwegend wit met blauwe ruit motief.

Het overhemd heeft een moderne pasvorm en in de stof zijn magneten onzichtbaar verwerkt waardoor dit overhemd uitermate geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wij hebben een overhemd ontwikkeld waar wel de knoopjes op zitten zoals bij een normaal overhemd, maar de overhemden sluiten met magneetjes. De magneten zijn verwerkt in de stof waardoor je dit niet aan de buitenkant kunt zien.

De overhemden hebben een moderne pasvorm en zien er daarom gewoon uit als een normaal overhemd. Door het gebruik van magneten in de hemden kunt u zicht zeer eenvoudig aan en uitkleden, (ook als je geen beperking hebt is het een bijzonder fijn en makkelijk product).

De overhemden kunnen gewoon gewassen worden ook al beschikken ze over magneten die in het overhemd zijn verwerkt, deze magneten zijn zo bewerkt dat ze na het wassen niet gaan roesten.

201-001-006-S

Datasheet

Geslacht
Heren
Kleur
Mix

Specifieke referenties

ean13
9507553823328

Je bent misschien ook geïnteresseerd in