Hoe is de privacy van mijn gegevens verzorgd?

U bent zelf de baas over uw gegevens en u kunt ze wijzigen wanneer u dat wilt. U kunt uw gegevens beheren door in te loggen en dan te klikken op “account”. Ollies-Fashion.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Ollies-Fashion.nl heeft een privacyverklaring opgesteld om de bescherming van uw gegevens te kunnen garanderen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten:

Onder het inlogformulier is de link "wachtwoord vergeten" te vinden. Als u hierop klikt, kunt u uw e-mailadres ingeven. Uw gegevens worden dan naar uw e-mailadres gemaild. Dit werkt enkel wanneer u het e-mailadres invult waarop u zich in het verleden bij ons heeft geregistreerd. Het kan mogelijk zijn dat deze email in uw spambox / junk mail terecht komt.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via service@Ollies-Fashion.nl.

Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

U kunt uw gegevens wijzigen door in te loggen (bovenaan de rechterkolom van de pagina) en dan te klikken op “Mijn gegevens wijzigen”. U komt nu in een scherm waar u de gegevens die u wilt wijzigen kunt aanpassen. Door onderaan de pagina te klikken op “Mijn gegevens opslaan” worden de wijzigingen doorgevoerd in ons systeem.