Beanie zwart lichtblauw paars By MP
  • Beanie zwart lichtblauw paars By MP

Beanie zwart lichtblauw paars By MP

€ 27,50

Sportieve stoere hand gemaakte beanie zwart lichtblauw paars ''by MP'' met een zachte fleece voering aan de binnenkant. De beanies zijn in twee maten verkrijgbaar. Medium 52 - 56 cm Large 57 - 60 cm

download.jpg

Aantal
Laatste items in voorraad

Ik ben “by MP” en dat is de afkorting van mijn naam “Melissa Peperkamp” Mijn label is officieel van start gegaan op 01-07-2014 in de Benelux.

Mijn passie is snowboarden en ben actief in verschillende disiplines verdeeld onder:

Snowboard Cross (Boardercross)

Slopestyle / Freestyle Slalom

 

Ik ben mezelf aan het ontwikkelen en hoop in de toekomst ver te komen. Ik doe mee aan wedstrijden om hier ervaring in te krijgen zodat ik als ik een jaar of 15 ben precies weet hoe ik een Run of een Course perfect kan rijden, en weet hoe ik met een run de meeste punten kan behalen. Ik ben erg ambitieus en wil toch hopelijk in de toekomst veel in het buitenland aan wedstrijden mee doen en misschien wel de Olympische Spelen behalen.

Op dit moment ben ik er nog niet helemaal uit in welke disipline ik in de toekomst verder wil maar ik ben nog zo jong (geboren 22-04-2004) dat ik nu in alle 3 gewoon kan trainen en ontwikkelen.

 

Omdat ik nu mijn eigen Label heb staan op mijn naam willen we hier ook heel graag iets mee doen.

We bedachten om een paar leuke Beanies & Headbands te maken omdat die natuurlijk helemaal met de winter te maken heeft en ook bij mijn tak van sport behoort.

Naast de Beanies hebben we ook een Borduurservice.

We hopen ook erg veel “by MP” beanies te verkopen zodat ik heel veel naar de sneeuw kan om te trainen en ook veel kan trainen in de Indoorhallen die we in Nederland hebben. Ik train nu 3x per week, waarvan 2x per week in Snowworld ZOETERMEER en 1x per week  in de Uithof  Den Haag.

Dan gaan we nog regelmatig naar Snowworld Landgraaf om daar te trainen.

Ik ben wel ontzettend trots op mijn nu al behaalde resultaten. Ik ben op dit moment Nederlands Kampioen 2015 in de disiplines Snowboardcross, Slalom & Big Air.

BEA_MP82
1 Item

Datasheet

Materiaal
Wol
Stijl
Trendy

Specifieke referenties

Nieuw product